Veteriner Hekimlerimizden Koyun Çiftliğine Ziyaret

• 13 Haziran 2019

Veteriner Hekimlerimizden Koyun Çiftliğine Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesinde görevli veteriner hekimlerden oluşan ekip, Melekli Beldesi mevkiinde yer alan Serkan Çatak ve Özgür Aydın’a ait koyun çiftliğine; Arş. Gör. Gökhan Koçak, Öğr. Gör. Gizem Eser, Öğr. Gör. Ayhan Akgün, Öğr. Gör. Fatma Ertaş ve Öğr. Gör. Ayşegül Çoban tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Veteriner hekimler, ziyaret sırasında çiftlik ve yetiştiriciliği yapılan koyunların durumları ile ilgili çiftlik sahipleri ve çiftlik danışmanı veteriner hekimden detaylı bilgiler aldı.

Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesi ekibi olarak gerçekleştirilen bu ziyaret ve tanışma sonrasında hastanenin teknik donanımı sayesinde çiftliğe verilebilecek destek konuları ile ilgili konuşuldu, fikir alışverişinde bulunuldu. Veteriner hekimler, bölgede yetiştiricilerle bu tür diyalogları artırmaya devam edeceğini, hayvanlardaki hastalıkların tedavisi, koruyucu hekimlik gibi konularda hayvan hastanesi olarak yakın temasta olacaklarının mesajını verdiler.

I.Ü. Haber Merkezi