Hasta Eşek’ e Operasyon

• 05 Ocak 2021

Iğdır üniversitesi hayvan hastanesine talep artıyor. Hayvan hastanemiz tüm hızı ile operasyonlara devam ediyor. Iğdır merkezide dahil diğer ilçelerde olduğu gibi  Tuzluca ilçesindeki hayvan sahipleri tarafından üniversitemizdeki tecrübeli veteriner hekim akademisyenlere talep artıyor.

Son gelişmelerden biri olarak hayvan hastanesi Başhekimi Arş. Gör. Gökhan KOÇAK: "Artan taleple birlikte Iğdır bölgesine hizmetimizi tecrübeli personelimiz aracılığı ile ulaştırmak için elimizden geleni yapmaktayız." diyerek Iğdır ilçesi Tuzluca' dan getirilen eşek ile ilgili açıklamada bulundu. Başhekim Koçak, hayvan hastanemizde görevli olarak bulunan Öğretim görevlisi ve Öğretim Üyesi veteriner hekimler ile penis bölgesindeki kitleden dolayı muayene amaçlı getirilen eşekte tümör tespit edip operasyona aldıklarını açıkladı. Başhekim KOÇAK, yapılan operasyon sonucu tespit edilen tümörün bulunduğu yerden başarılı bir şekilde uzaklaştırıldığını belirtip tedavi sürecini takip edeceklerini ve operasyon sonrasında hayvanın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.