Üniversitemiz Hayvan Hastanesi İçin Hasta Hayvan Nakil Aracı Alındı

• 13 Haziran 2019

Üniversitemiz Hayvan Hastanesi İçin Hasta Hayvan Nakil Aracı Alındı

Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nde bulunan Hayvan Hastanesi için Hasta Hayvan Nakil aracı alındı.

Geçtiğimiz günlerde ruhsatı alınan ve ilk başarılı cerrahi operasyonda ayağı kırılan köpeğin tedavi edildiği Üniversitemiz Hayvan Hastanesi, yeni alınan Hasta Hayvan Nakil Aracı ile daha iyi hizmet verecek.

Hizmete sunulan hayvan ambulansıyla, özellikle kaza ve zehirlenme sonucu tedavi edilmesi gereken hayvanlara acil müdahale edilebileceğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,  zaman kaybını önlemek amacıyla hizmet veren ve olay yerinde gerekli müdahaleleri yapabilecek nitelikte olan Hasta Hayvan Nakil Aracı’nda her türlü ilaç ve tıbbı malzemenin bulunduğunu aktardı.

Hasta Hayvan Nakil Aracı’nda ilk müdahalesi yapılan hayvanlar, Üniversitemiz Hayvan Hastanesi’ne getirilerek tedavilerine burada devam edilecek.

IÜ Haber Merkezi